Twilight
Toti membrii carora le place Twilight sunt bine veniti sa se inscrie! Va asteptam.

Twilight

Esti fan Twilight?Atunci locul tau este printre noi! Inscrie-te,prelucreaza-ti rpg-ul si distreaza-te impreuna cu noi.
 
AcasaPortalFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Sortare [NEW]

In jos 
AutorMesaj
Alice Ray
Vampir
Vampir


Mesaje : 66
Data de inscriere : 24/12/2009
Varsta : 22

MesajSubiect: Sortare [NEW]   Dum Ian 31, 2010 2:16 pm

Afla daca esti om, varcolac sau vampir .


1) Ce faci cand vezi un om plin de energie?
a) mergi si te alaturi activitatilor sale.
b) te repezi la el si il musti.
c) il ignori si continui sa urli la luna.

2. Personajul preferat?
a) Edward.
b) Bella.
c) Jacob.
d) Alice.

3. Ce faci vara?
a) te bronzezi la soare.
b) esti pasare de noapte.[stai afara aproape toata noaptea]
c) urlii seara la luna.

4. Animalul preferat?
a) liliacul.
b) lupul.
c) cainele.

5. Ce bautura preferi?
a) vin rosu.
b) suc
c) bere.

6) Ce faci cand vezi un zombi?
a) fugi tzipand.
b) te repezi la el sa vezi daca mai are sange.
c) te repezi la el cu mare viteza urland.

continuam cu cele scrise de bella

7. Care dintre insusirile urmatoare ti se potriveste mai mult?
a)milos
b)crud
c)bun

8. Daca Bella ar fi prinsa de Volturi,tu ce ai face?
a)as merge la ei si as incerca sa o "salvez" sau cel putin sa o apar.
b)as merge la si m-as bate cu ei pana ii omor pe toti.
c)as sta in casa incercand incercand sa ma apar ca sa nu mor eu in locul ei pt. ca era o cunostinta buna.

9. Daca ai merge la un film cu prietenii tai,ce ai lua de mancare?
a)popcorn
b)un suc
c)un hot dog/hamburger

10. Daca ai participa la un concurs de alergat pe ce loc ai iesi?
a) I
b) II
c) III

11. Cum arati?
a)frumos
b)bine
c)normal

EDIT BY ISABELLA:Acesta este noul test de sortare.De acum cand va mai sortati NU scrieti in continuare[oricum nici nu puteti pt. ca e post-it ]ci faceti un nou topic cu raspunsurile de la test si eu va voi sorta .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Denisa Elena
Nou nascut
avatar

Mesaje : 4
Data de inscriere : 28/01/2012
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Sortare [NEW]   Sam Ian 28, 2012 1:18 pm

1)a

2)a

3)b

4)c

5)a

6)b

7)b

8)a

9)a

10)b

11)b
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
alexa twilight
Nou nascut


Mesaje : 1
Data de inscriere : 28/01/2012

MesajSubiect: Re: Sortare [NEW]   Sam Ian 28, 2012 5:21 pm

1.b
2.d
3.b
4.a
5.a
6.b
7.b
8.b
9.a
10.b
11.b
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Sortare [NEW]   

Sus In jos
 
Sortare [NEW]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Twilight :: Camera adminilor :: Sortare-
Mergi direct la: